Algemene Informatie

Als u interesse heeft in een rijopleiding bij ons, dan kunt u zich aanmelden voor de rijlessen. Wilt u één of meerdere lessen, een spoedcursus of een rijlespakket, laat het ons dan weten. Wij luisteren naar uw wensen. Samen met u bepalen we welke vorm van lessen het beste past. Hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken.

Theorieles

Een goede rijopleiding begint bij de theorie. Ons nieuwe theorielokaal is uitgerust met de modernste hulpmiddelen. Wij verzorgen theorie in groepen van maximaal 10 personen. Spoed-, dag-, of individuele opleiding kan ook. Een theoriecertificaat moet u kunnen tonen bij de tussentijdse toets en het examen. Als u zakt en de cursus geheel heeft gevolgd, dan zijn de vervolglessen gratis

CD-rom thuis studie

Indien u zelf over een computer beschikt kunt u gebruik maken van onze cd-roms. Die verminderen het aantal theorielessen dat u nodig heeft om uw theoriecertificaat te halen.

Starten met praktijklessen

U mag al praktijklessen volgen vóórdat u beschikt over een theoriecertificaat. U mag starten met praktijklessen vanaf uw 16.5e verjaardag. Wel raden wij u aan dan enkele weken van tevoren contact met ons op te nemen, zodat wij u ook kunnen inplannen op het moment dat u graag wil starten. Het theoriecertificaat moet wel in uw bezit zijn voordat u op praktijkexamen gaat of de tussentijdse toets gaan doen.

Rijbewijs B

Wij bieden 6 lespakketten aan. Dit levert u een prijsvoordeel op. Indien u zakt en u heeft lessen gevolg in het lespakket, dan krijgt u van ons het eerste herexamen gratis. Natuurlijk kunt u ook ‘gewoon’ lessen inkopen. U betaalt de prijs per les en de vaste prijzen van het examen. Om duidelijk te bepalen welk pakket of welke vorm van lessen voor u het best geschikt is, is uw rij-instructeur graag bereid u in een persoonlijk gesprek hierover te adviseren. Klik voor de pakketten: inhoud en prijs.

Spoedcursussen

Wij bieden ook spoedcursussen aan. Wij maken dan in overleg met u een passend lespakket en de daarbij horende prijs. Het volgen van een spoedrijopleiding vraagt bijzondere eigenschappen van een kandidaat. Doorzettingsvermogen, stressbestendigheid en de bereidheid en mogelijkheid om in korte tijd een groot aantal uren per week te lessen. Deze manier van lessen is niet voor elke kandidaat een snellere manier om het rijbewijs te halen. Immers, soms heeft een kandidaat meer baat bij een rijopleiding die over een iets langere periode wordt verdeeld. (Wat niet betekent dat men dan ook meer lessen volgt, de tijd tussen de lessen is dan wat meer!) Zo blijft het stressniveau lager en kan het geleerde beter “bezinken”. Wat voor u het beste is, daar kan een goed gesprek met uw rij-instructeur antwoord op geven. Hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken.

Slipcursus

U gaat naar een verkeersinstituut waar u theorie volgt over het slippen en remmen. Daarna gaat u zelf de baan op en wordt u begeleid door een ervaren instructeur. U oefent rem- en stuurtechniek: - noodstop op stroef wegdek - noodstop op glad wegdek - noodstop op half glad/ half stroef wegdek - remmen en uitwijken op glad wegdek Deze extra opleiding is heel geschikt wanneer u 3/4 van uw rijopleiding heeft afgerond. In verband met het kunnen rijden op het circuit, dient u te beschikken over een behoorlijke rijvaardigheid. Tevens is deze opleiding geschikt voor automobilisten die niet goed weten hoe te handelen bij nat en glad wegdek.

Marcel Mooren | Rijksweg 94 | 5941 AH Velden | Tel. 077-4723648 | Mob. 06-46337466 | Info@marcelmooren.nl
Copyright © 2012 MarcelMooren.nl. All Rights Reserved. | Beheerderspaneel | Sitemap